Maandspecial januari 2020

...

...

Bekijk ook het kwartaalmenu



Voorgerecht

We beginnen deze maand met dungesneden hertenbiefstuk, oftewel carpaccio van hert. Hierbij serveren we compote van cranberry, tamme kastanjes en een siroop van sherry en truffel.

Tussengerecht

Na dit voorgerecht gaan we verder met een romige cappuccino van pastinaak. De basis van deze soep is puur pastinaak met wat groentebouillon en peper en zout. Op deze soep komt een mooie groene room van peterselie.

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht van de maand december is gekozen door onze kok Tjerk. Deze echte vleeseter ging voor een malse biefstuk van de grill met daarbij een luchtige hutspotpuree en een jus van bospaddestoelen.

Nagerecht

Wij sluiten ons menu af met de favoriet van Mees. Een huisgemaakte kaneelrol die we warm serveren. Het lekkere ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt uit Borculo.

Wij wensen u een geweldige avond uit bij Restaurant Het Atelier



Bekijk ook onze menukaart

Restaurant het Atelier

Inspirerend genieten

Wilt u zich ook laten inspireren door onze ‘Kunst uit de keuken’? U kunt hier snel en eenvoudig uw tafel reserveren:

Nu een tafel reserveren

Ons restaurant is iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend van 17.00 tot 00.00 uur. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op: telefonisch via 0546-57 17 54 of per mail via info@restauranthetatelier.nl.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Restaurant het Atelier
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@restauranthetatelier.nl