Kerst workshop 'Porselein beschilderen' op vrijdag 30 november

Porselein beschilderen is een leuke (niet moeilijke) ontspannende bezigheid. Onder leiding van Marijke Frank kunt u zelfs in een paar uur al hele goede resultaten bereiken. Geef een persoonlijk tintje aan uw Kersttafel of geef iemand met de feestdagen een bijzonder 'eigengemaakt' cadeau.

U kunt kiezen uit:

  • Een porseleinen kerstboom met randje van hulstblaadjes én rode besjes gemaakt met contour olie en pennetje. Dit wordt gedroogd met een föhn. Daarna worden met groene opglazuurverf de blaadjes en met rode opglazuurverf verf de besjes ingekleurd.
  • Een porseleinen kerstster opgezet met geel bruine stipjes die daarna ook gedroogd wordt met een föhn waarna het lint wat wordt uitgediept.

Als u klaar bent wordt uw werkstuk in een keramiekoven gebrand op 800 graden celsius en is het gebruiksklaar en vaatwasbestendig. Bij het afhalen van uw bord of schaaltje krijgt u er van ons een zakje chocolaatjes GRATIS bij. De Kerst Workshop gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Kosten

De kosten voor deze 2 uur durende workshop bedragen € 30,00 inclusief koffie met iets lekkers (exclusief consumpties). Daarbij is inbegrepen:

  • Alle benodigde schildermaterialen
  • Keuze uit een porseleinen kerstboom óf kerstster
  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Amuse
  • Zakje chocolaatjes

Wilt u er een meer avondvullend programma van maken kies dan voor een aansluitend 3-gangen diner in ons restaurant. Wij bieden de workshop in combinatie met een overheerlijk 3-gangen keuzediner aan voor slechts € 49,95 per persoon.

Programma


16.30 uur Ontvangst met koffie en petit four
Tijdens de workshop porselein schilderen serveren wij een smakelijke amuse en indien gewenst zorgen wij voor een consumptie

19.00 uur Aanvang diner met keuze uit:
3 voorgerechten
***
3 hoofdgerechten
***
3 nagerechten

Restaurant het Atelier

Verrassend uit eten in ons restaurant

Voor ons een ‘kunst’ om alles te bereiden .. voor u géén ‘kunst’ om snel te reserveren!

Restaurant het Atelier is iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend van 17.00 tot 00.00 uur.

Nu een tafel reserveren

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Restaurant het Atelier
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@restauranthetatelier.nl