Verrassend uit eten in restaurant 'Het Atelier'

Gezellig uit eten in Wierden, maar dan nèt even anders! In ons hip maar sfeervol restaurant Het Atelier ontmoeten Rembrandt en Vermeer elkaar in een moderne setting met een ‘tikkeltje kitsch’. En ook culinair is het motto: Kunst uit de Keuken! Aan creatief gedekte tafels kunt u genieten van herkenbare gerechten met onherkenbare details. Laat u verrassen door verfijnde, niet vanzelfsprekende combinaties.

Innovatief combineren

Onze koks hebben niet alleen passie voor hun vak, maar ook oog voor de nieuwste culinaire trends. Dat leidt tot spannende en vernieuwende combinaties, die toch altijd herkenbaar blijven. Bijvoorbeeld groenten, die u vast nog nooit hebt gezien of waarvan u allang was vergeten dat ze bestonden – bij Het Atelier worden zij tot de heerlijkste gerechten verwerkt. Van creatieve voorgerechten tot tongstrelende desserts: uit eten bij Het Atelier is een beleving die alle zintuigen prikkelt!

Vers, eerlijk en puur

In de keuken van Het Atelier staan drie kenmerken centraal: onze koks werken met verse, eerlijke en pure ingrediënten. Met zorg geselecteerde, duurzame producten en een enthousiast, creatief team zorgen ervoor, dat u een rijk palet aan smaken proeft. En onze gemotiveerde gastvrouwen en gastheren doen er alles aan om uw avondje uit eten tot waar feest te maken.Bekijk onze menukaart     Ons speciale maandmenu

Culinaire catering

Het Atelier is iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur geopend. Wilt u op een andere dag genieten van de culinaire hoogstandjes uit onze keuken? Onze luxe cateringservice is gespecialiseerd in trendy hapjes, diners, barbecues en andere heerlijkheden. Wilt u thuis of op een bijzondere plek een geslaagd feest of etentje organiseren? Wij zorgen niet alleen voor culinaire verwennerijen, maar desgewenst ook voor statafels, stoelen, biertap, glaswerk, serviesgoed, partytenten en nog veel meer.

Meer informatie over restaurant ‘Het Atelier’ en Zalencentrum Het Anker

Wilt u meer weten over restaurant Het Atelier in Wierden, onze cateringservice of Zalencentrum Het Anker? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een reservering.

Restaurant het Atelier

Verrassend uit eten in ons restaurant

Voor ons een ‘kunst’ om alles te bereiden .. voor u géén ‘kunst’ om snel te reserveren!

Restaurant het Atelier is iedere vrijdag, zaterdag en zondagavond geopend van 17.00 tot 00.00 uur.

Nu een tafel reserveren

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Restaurant het Atelier
Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
+31 (0)546 57 17 54
info@restauranthetatelier.nl